LOKOSTRELSTVO
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Delovni čas
Delovni čas trgovine:
pon. - pet. od 09:00 - 15:00
Količina:

0


Znesek:

0,00

OPRSNICA / OPRTNICA ZA PSE 3in1

OPRSNICA / OPRTNICA ZA PSE 3in1
S pomočjo te oprsnice se psa med sprehodom usmerja s prsnega koša in ramen. Ovratnica preprečuje vlečenje, poenostavlja učenje in odpravlja težavna vedenja. Je preprosta za nastavitev in uporabo brez predhodnih priprav in učenja.
Za razliko od običajnih oprsnic in ovratnic, oprsnica 3in1 ne povzroča dušenja ali davljenja. Prsni trak je nameščen nizko na prsni kosti in ne na vratu. Oprsnica deluje tako, da v trenutku, ko pes potegne, le-tega zasuče v smeri proti lastniku in mu tako preusmeri pozornost. Povodec je pritrjen na zanko, ki se nahaja na prsih.
Zaradi lažje namestitve je del oprsnice, ki se namesti pod trebuh psa in takoj za prvimi tačkami, druge barve kot preostanek oprsnice.

Dodatna funkcija oprsnice je tudi varnostni pas - psa med vožnjo lahko pripnete s pomočjo zanke na hrbtu in tako poskrbite za njegovo in vašo varnost.

Povodec ni priložen.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra artikla:

    N233-3IN1

  • Enota:

    KOS

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

The PetSafe® 3 in 1 Harness is the perfect all-inclusive harness. Designed for maximum comfort, adjustability and safety, the 3 in 1 Harness is great for everyday use. With different lead attachment options, the 3 in 1 Harness can be used as a standard back clip or a no-pull solution with the front clip option. It also features a car safety restraint option to limit your dog’s movement in the car, creating a safer driving environment for the pet, driver and passengers. Your pet deserves the best. Trust PetSafe® to help keep your pet healthy, safe and happy.Measure your dog’s width/girth by wrapping a tape measure around your dog’s chest, just behind the front legs.
SizePet WidthSample Breeds
Petite 30.5-40.6 cm Teacup breeds, puppies
Petite/Small 35.6-18 cm Chihuahua, Pomeranian, Shitzhu
Small 15-45.7 cm Jack Russell, Miniature Poodle, Sheltie
Small/Medium 48.3-63.5 cm Boston Terrier, Beagle, Pug, Lhasa Apso, Westie
Medium 50.8-71.1 cm Border Collie, Springer Spaniel, American Staffordshire Terrier
Medium/Large 63.5-91.4 cm Boxer, Bulldog, Dalmatian
Large 66-91.4 cm German Shepherd, Labrador Retriever, Rottweiler
Extra Large 86.4-116.8 cm Greyhound, Great Dane